profil
Efter mere end 20 år som behandler, har jeg erfaret, at den måde vi tænker på, er i direkte relation med vores handlinger, som med tiden bliver vores vaner og derved kommer til udtryk i vores kropslige balance ofte i form af spændinger, kropsholdninger og smerter m.m. Med andre ord “du bliver, som du tænker” og mange af de fysiske skavanker du oplever, har direkte eller inddirekte relation til din psykiske balance.

Jeg oplever, at vores behandlingssystem i Danmark bliver tiltagende “kategoriserende”; du skal passe ind under kliniske retningslinjer, behandlingsmæssige algoritmer og alt skal helst evidensbaseres og dokumenteres. Dette er måske en nødvendighed, når vi skal have mange mennesker i gennem systemet. Min erfaring er bare, at der er mange mennesker og problematikker, der ikke kan kategoriseres, vi er for runde til at passe ind i firkantede kasser, og så bliver man bare overladt til selv at komme videre.

En anden tilgang til behandling.

Med de to aspekter in mente, tilbyder jeg behandlinger, undervisning og workshops m.m. der tilpasset dit personlige behov. Du skal føle dig hørt, set, forstået og mødt. Jeg anbefaler god tid til behandlingerne samt åbenhed overfor at lære noget nyt om dig selv og dine mønstre. Det er ikke altid nemt, smertefrit eller hurtigt at ændre på kroppen, så dit eget engagement og det ansvar du tager ift. ønskede forandringer, er vigtige for resultatet. Jeg vil gå med dig hele vejen.  Derfor er du også velkommen til at kontakte mig på mail eller sms, for at stille spørgsmål, eller følge op på noget fra behandlingen.

Når vi starter en behandling, kan du vælge at tage afsæt i naturvidenskaben via fysioterapien, det spirituelle via healingen, det konkrete via BeActivated eller det ubevidste via NLP og hypnose, og undervejs finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Du får en skræddersyet behandling, der passer til dig og dine ønsker, med mine kompetencer og erfaring som guide.

CV

Fysioterapi: Færdiguddannet fra København i 1994. Arbejdet på Rigshospitalet og KAS Herlev i sammenlagt 2 år. Siden 1996 arbejdet som selvstændig fysioterapeut på Østerbro fysioterapi. Har suppleret med Mc Kenzie A-C og uddannelser i Idrætsfysioterapi, Mulligan, Kinetic Control, Myofasciel release, MET, Dynamisk Stabilitet, Kinesio-tape, Ernæring og fysioterapi m.m.

Mindfullness: Gennemført kursus hos Pernille Hippe Bruun i 2005.

NLP Samtaleterpeut og Hypnose 1: Cert. i 2009 hos NLP-skolen i Roskilde.

Mindfullness Meditation: “Worksexmoney-dharma” 2013

Hypnose 2: NLP-skolen 2013

Healing: 

  • Reiki-healing 1 og 2, Energi og spiritualitet ved Marzcia Teschau 2015, Karmisk Healing 2017
  • ‘Englehealing 1’ ved Marzcia Teschau ultimo 2019

Kropsterapi: BeActivated 1 ved Douglas Heel 2016, BeActivated 2 og “BeActivated træning” 2017

Bindevævsbehandling: Anatomi Trains in Structure and function V/ Ari Pekka primo 2018

Anatomi Trains in Structure and Function ultimo 2018V/ Kai Kjertan Hogberg

‘Fascier og fysioterapi’ ved Pernillefys, 2019
P-DTR foundations modul 1, 2 og 3 ved David McGetting ultimo 2019

Den største erfaring har jeg dog fået, gennem de mange mennesker jeg har mødt via mine behandlinger. Der har jeg mødt “teorierne i praksis” og lært mig selv bedre at kende, hvilket er det bedste udgangspunkt for at møde andre, der hvor de er.