En times Fysioterapi.

Fysioterapi behandling, hvor vi tager os god tid, og kan nå at komme hele vejen rundt i problemet. Behandlingen bygger på 20 års erfaring indenfor fysioterapi. Der benyttes div. teknikker ex. Mc Kenzie, Mulligan, Idrætsfysioterapi, Kinetic control, Myofasciel release, Be-activated samt Kinesio-tape. Behandlingen bliver som regel afsluttet med forslag til konkrete vedligeholdende øvelser, selv-aktivering, ændring af vaner o.l. Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til behandlingen, se mere under priser.

BeActivated.

En behandling hvor det bliver meget tydeligt, hvor tæt tanker og krop er forbundet. Behandlingskonceptet tager udgangspunkt i, hvordan vi gennem livet lukker ned for primære muskel samarbejds-mønstre pga. stress, uhensigtsmæssigt åndedræt og kropslige forsvarsmønstre. Således at de bevæge-mønstre vi benytter os af kropsligt i hverdagen og under ex. træning, overbelaster vores krop og giver skader i led, muskler og sener m.m.

Via aktivering af “slukkede muskler” vil du opleve umiddelbar øget styrke og smidighed, som du tidligere kun har kunnet opnå over flere træningstimer. Du får aktiveret relevante muskler, får re-etableret korrekte biomekaniske mønstre og oplever umiddelbar effekt, da vi tester/re-tester undervejs i behandlingen.

Behandlingen bliver fulgt op af et konkret hjemme aktiverings-program, så du selv kan arbejde videre

Afspændende behandling:

Når en muskel/region arbejder for meget, og derfor føles spændt (er “for meget”), er det typisk fordi andre muskler laver for lidt. Derfor går jeg i en afspændende behandling også efter steder i kroppen der “er for lidt”, altså for underspændt muskulatur, led der er bevægeindskrænkede eller regioner med nedsat flow i huden/bindevævet. Ved at stimulere dem, opnår du en bedre muskulær balance, så de overspændte muskler trygt kan slippe deres spænding og genoprette den, for dig, optimale muskel-balance.

Under behandlingen har jeg mulighed for at koble healings-energi på behandlingen, således at du kommer til at opleve en meget dyb afspænding. Dermed får dit nervesystem mulighed for at opleve hvordan det føles at være helt afslappet, så der er større sandsynlighed for, at dit system ved, hvor det skal arbejde hen i mod, præcis som et “mål-billede” for at være afslappet.

Typisk vil du under, eller efter behandlingen få defineret et unikt/personligt visualiserings-billede, som du kan bruge som støtte til at arbejde videre med din afspænding derhjemme ex. under meditation

Smertelindrende behandling.

Manuel behandling, hvor jeg bruger relevante redskaber, fra alle mine uddannelser, til at finde og behandle årsagen til dine smerter. Du bliver undersøgt holistisk, dvs. vi tjekker ubalancer i hele kroppen og ikke kun hvor dine smerter er.

Forestil dig din krop som et edderkoppespind med en flue i (din smerte). Vi genoprettter sammen styrke, balance og smidighed i hele spinnet, ed de muligheder, du har, så din krop bliver så “hel igen” som den kan.

Behandlingen vil typisk blive afsluttet med forslag til ændringer af vaner indenfor ex. trænings, bevægelses, døgnrytme, kost og/eller overbevisnings-mæssigt.

Fysio-yoga.

Blandede stilarter indenfor yoga, med plads til personlige hensyn, begrænsninger og behov. Der er mulighed for at opleve og udforske følelsesmæssige og bevægemæssige “automatpiloter” og derigennem ændre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Derudover arbejder du selvfølgelig med styrke, koordinering, smidighed, balance, tilstedeværelse og udholdenhed, som altid er en del af yoga. Undervisningen foregår altid på små hold (max. 6 pers.) og bliver afsluttet med afspænding af terapeutisk dybde.

Hold i Hareskovby:
Fredage kl. 8.00-9.30, Gl. Hareskovvej 335, 3500 Værløse.

Soft Tissue Training.

Fusions holdtræning hvor du arbejder individuelt med styrke, stabilitet, balance, selvmassage og afspænding. Altsammen krydret med masser af selvindsigt i tanker, adfærd, fysiologi og anatomi. Perfekt til at optimere kroppen, så du mindsker eventuelle smerter, får afdækket og forebygget overbelastningsmønstre samt mærker kroppen og dit mentale overskud når du har ro og balance i kroppen.

Healing.

En behandling hvor du får tilført den energi din krop og dit sind behøver for at være i balance. Du vil typisk opleve dyb afspænding og ro, muligvis skift i temperatur samt se indre billeder m.m. Healing er ikke et spørgsmål om tro, men om at opleve.

Firma behandling.

Behandling der er skræddersyet til at kunne foregå på en arbejdsplads. I får en behandler med mange års erfaring og alsidig uddannelse, og kan derfor forvente fjernelse/lindring af ex:

 1. Nakkespændinger
 2. Hovedpine
 3. “Musearm”
 4. Træthed/smerter i skulder eller ryg
 5. Udstråling/sovende fornemmelser i arme eller ben.
 6. Stress-håndtering/afspænding med konkrete redskaber.

Jeg kan vejlede i forebyggende øvelser/træning, siddestillinger, afspænding, mindfullness/meditation samt coache ift. stress, søvnmangel og begrænsende overbevisninger.

Ligeledes kan jeg oprette træningshold tilpasset firmaets behov, ex. styrke for ryg/skuldre eller yoga/afspænding.

Work-shops.

Jeg har høj værdi på at vi selv skal tage ansvar for vores sundhed/liv. Derfor vil jeg gerne få ud til så mange mennesker som muligt, hvordan de kan opretholde et “ligeværdigt venskab” med deres krop, med de forudsætninger de har. Det skal ikke være en videregående uddannelse og passe dette venskab, for så mister vi modet. Derfor vil jeg gerne motivere og give redskaber til, hvordan man kan tænke sunde vaner ind i hverdagen. Er I en mindre eller større gruppe, der har brug for det, eller vil I sætte lidt ind på kropskontoen med anderledes tilgang til træning, vi jeg gerne komme og holde oplæg. Mulige emner kunne være:

 1. Introduktion til yoga
 2. Introduktion til meditation/mindfullness
 3. Tema omkring selvværd med fysiske, mentale og visuelle øvelser
 4. Introduktion til BeActivated inkl. selvaktivering
 5. Tema omkring et bedre liv med kroniske smerter
 6. Tema efter eget ønske